Hotel de vanzare, Cetate

749.900 €

Descriere

Agentia Exclusiv Imobiliare Alba va propune spre vanzare un hotel in constructie situat in cartierul Cetate in zona ultracentrala. Imobilul este deosebit datorita pozitiei foarte bune, suprafetei generoase si compartimentarii foarte bune. Cladirea a fost gandita incat sa dispuna de niste facilitati necesare unui grad ridicat de confort, cum ar fi: lift, acoperis partial retractabil pentru a putea oferi o experienta cat mai placuta clientilor de pe terasa restaurantului, spatii largi unde erau gandite locuri pentru sere. 


Dispune de toate utilitatile: apa, gaz, curent si canal, iar accesul spre cladire este pe o strada complet modernizata la cele mai inalte standarde.


Hotelul este in suprafata utila de  2200 mp, fiind compus din demisol, parter, etaj 1, etaj 2, mansarda.

-demisol: 1 parcare subterana spatioasa pentru 6 masini, 2 grupuri sanitare, 1 birou, 1 spatiu tehnic, 1 depozit, 1 vestiar;

- parter: 1 restaurant in suprafata generoasa unde oaspetii hotelului se pot relaxa, 1 bucatarie, 1 hol foarte mare si primitor, 1 birou administrativ, 2 grupuri sanitare;

- etaj 1: 1 hol, 1 birou, 2 depozite, 2 grupuri sanitare, 1 bar, 1 oficiu;

- etaj 2: 6 camere, 6 bai, 1 hol, 1 depozit de rufe murdare, 1 depozit rufe curate;

- mansarda: 3 camere, 3 bai, 1 hol.


Cladirea are o suprafata generoasa, pozitia care o recomanda clientilor nostri, atat pentru potentialul turistic, cat si transformarea cladirii pentru alte obiecte de activitate cum ar fi: cladire de birouri, azil de batrani, vila de locuinte, centru medical sau altele.


Aceasta proprietate care momentan nu este finalizata, are un potential ridicat pentru destinatia in industria hoteliera, iar clientii ar putea beneficia de acest imobil atat pentru turism fiind aproape de zona turistica din oras, cat si pentru faptul ca este in apropiere de spitalul municipal si de alte clinici din oras.


Pentru detalii suplimentare sau pentru programarea unei vizionari, suntem disponibili pentru dumneavoastra, echipa Exclusiv Imobiliare Alba!

Caracteristici

ID 9264
Zona CETATE
Numar camere 15 camere
Suprafata utila 2200 m2
[Suprafata construita] 2000 m2
Suprafata teren 750 m2

Specificatii

Numar bai 13
Numar etaje 3
Grad finisaj Nefinisat
Grad mobilare Nemobilat
Structura de rezistenta Beton
An constructie 2002
Stare proprietate In constructie
Stadiu constructie In constructie
Geam baie da
Parcare da
Apa da
Gaz da
Canalizare da
Acoperis da

 

Actualizat la data 16-03-2024
Robert Cristea
0753593455
Oferte Similare