Cardul Exclusiv Gold


           3dgifmaker16284.gif (2.10 MB)

Cardul Exclusiv Gold este un mijloc care permite accesul intr-o comunitate exclusivista unde membrii profita de reduceri semnificative, tarife preferentiale si multe alte avantaje, ca de exemplu ca sunt tot timpul la curent cu cele mai noi oferte de pe piata in mai multe domenii atat la nivel local cat si national. 

 

Termenii si conditiile de utilizare a cardului Exclusiv Gold 

 

Cardul Exclusiv Gold este initiat si dezvoltat de compania Exclusiv Imobiliare Alba SRL, cu sediul social in Alba Iulia, Bld. Revolutiei 1989, nr. 47, nr. inmatriculare la Registrul Comertului: J01/721/2020, CUI 42825534.                         

 1. Destinatarul cardului Exclusiv Gold
  Cardul Exclusiv Gold este destinat persoanelor fizice si persoanelor juridice prin reprezentatii acestora (deoarece cardul se primeste nominal, pentru fiecare persoana).
  Cardul Exclusiv Gold este emis gratuit de catre Exclusiv Imobiliare Alba.  
    2. Conditiile obtinerii cardului Exclusiv Gold
       Cardul Exclusiv Gold poate fi obtinut numai dupa ce Posesorul accepta termenii si conditiile de utilizare. Cardul Exclusiv Gold va fi activat in maxim 48 de ore de la eliberarea acestuia.

       Pentru activarea cardului si pentru ca el sa poata fi folosit va fi nevoie de urmatoarele date (pentru care va veti da consimtamantul de stocare si folosire pri Acordul de prelucrare a datelor cu caracter pesonal semnat cu compania Exclusiv Imobiliare Alba SRL): nume si prenume, adresa de e-mail, numar de telefon, datele pesonale din cartea de identitate, fapt cu care posesorul cardului este de acord. 

 1. Beneficiile unui posesor al cardului de fidelitate Exclusiv Gold
  Posesorii cardurilor vor beneficia de:

- reduceri si tarife preferentiale ale preturilor serviciilor oferite de Exlcusiv Imobiliare Alba SRL (tarifele vor fi stabilite individual, in relatie cu fiecare client); 

- reduceri si tarife preferentiale ale preturilor partenerilor din cadrul proiectului Exclusiv Gold; 

- informarea continua despre noile oferte ale Exlcusiv Imobiliare Alba; 

- informarea continua despre noile produse si servicii ale firmelor partenere si reducerile sau ofertele lor promotionale. 

- domeniile de activitate ale partenerilor nostri sunt diversificate; 

- calitatea ridicata a serviciilor oferite de partenerii nostri, companii cunoscute din mediul de afaceri albaiulian si national, exclusiv pentru membrii comunitatii Exclusiv Gold;  
- libertatea Posesorului cardului Exclusiv Gold de a alege cand si unde doreste sa il utilizeze;  
- informarea permanenta despre partenerii noi din cadrul ai proiectului si reducerile pe care acestia le ofera. 

Reteaua de parteneri si diversitatea domeniilor in care acestia activeaza este intr-o continua dezvoltare, in acest mod beneficiile sunt tot mai multe pe parcurs ce se mai adauga si alti parteneri noi in lista. 

 1. Utilizarea cardului Exclusiv Gold

Procedura prin care veti putea beneficia de avantajele cardului Exclusiv Gold in momentul cand doriti sa platiti pentru anumite bunuri sau servicii este: 

- sa aveti cardul Exclusiv Gold la dvs.; 

- sa aveti o poza cu cardul; 

- sa stiti seria cardului.  

Toate acestea insotite de cartea dvs. de identitate pentru a se putea verifica in baza de date autenticitatea cardului.  

Cardul Exclusiv Gold este nominal si nu poate fi transmis unei terte persoane pentru a beneficia de avantajele oferite in relatie cu Exclusiv Imobiliare Alba sau cu partenerii acestuia. Pe site-ul www.imobiliarealbaiulia.ro, se vor putea gasi numele partenerilor si procentul de reducere pentru posesorii cardului.  

Tot pentru posesorii cardurilor vor primi pe e-mail/sms periodic newslettere cu informatii despre cele mai noi oferte ale agentiei Exclusiv Imobiliare Alba, dar si de la partenerii proiectului.  
 

 1. Responsabilitatea companiei Exclusiv Imobiliare Alba

Societatea Exclusiv Imobiliare Alba SRL nu este responsabila pentru situatiile in care posesorul cardului Exclusiv Gold intampina dificultati in obtinerea reducerilor de la partenerii comerciali. Daca totusi aceste situatii neplacute se vor intampla, ne puteti comunica aceste informatii pe office@imobiliarealbaiulia.ro. Dupa sesizare, urmeaza analiza, si dupa contactarea partenerului comercial. Partenerului in cauza ii vor fi trimise avetismente scrise, iar daca situatia se repeta, va fi exclus din lista de parteneri. 

 

 1. Responsabilitatea partenerilor comerciali

Partenerii comerciali vor avea responsabilitatea sa practice reducerile si tarifele preferentiale pentru clientii posesori ai cardului Exclusiv Gold. 

 

 1. Pierderea cardului, furtul sau distrugerea lui

Situatia in care cardul Exclusiv Gold este pierdut, furat sau distrus, posesorul cardului este rugat sa comunice reprezentatilor companiei Exclusiv Imobiliare Alba pe office@imobiliarealbaiulia.ro, iar compania va incerca sa solutioneze problema cat mai repede incercand sa ofere cat mai repede un alt card. Inlocuirea acestuia va fi contra cost. 

 1. Utilizarea cardului intr-un mod necorespunzator

Abaterile posesorilor cardului de la termenii si conditiile de utilizare a cardului Exclusiv Gold, incercand sa il utilizeze intr-un mod abuziv sau fraudulos, poate duce la anularea cardului.  

In situatia in care se ajunge la anularea cardului, compania Exlcusiv Imobiliare Alba, va anunta posesorii in maximum 48 de ore prin e-mail/SMS.  

Din momentul in care cardul a fost anulat, nu va mai putea obtine un alt card Exclusiv Gold respectivul posesor. 

 

 1. Valabilitatea cardului Exclusiv Gold

Cardul Exclusiv Gold are durata nelimitata. In cazul in care programul Exclusiv Gold se inchiei, reprezentantii proiectului sunt obigati sa anunte posesorii cardurilor de fidelitate inainte cu 15 zile prin e-mail/SMS. 

 1. Serviciile in relatie cu clientii si modificarea termenilor si conditiilor de utilizare a cardurilor Exclusiv Gold

Reprezentantii proiectului pot aduce pe parcursul desfasurarii proiectului Exclusiv Gold, anumite schimbari, care vor fi actualizate si comunicate clientilor  in mod public pe site-ul www.imobiliarealbaiulia.ro.  

Informatii suplimentare cu privire la utilizarea cardului Exclusiv Gold sau pentru anumite sesizari aveti adresa de e-mail office@imobiliarealbaiulia.ro. 

 

 1. Prelucrarea datelor cu caracter personal

Teremenii si conditiile prezentate in cadrul proiectului Exclusiv Gold sunt in corelatie cu dispozitiile Regulamentului European nr. 679/2016 privind protectia datelor cu caracter personal. 

Drepturile clientului in legatura cu prelucrarea datelor cu caracter personal 

Cu respectarea anumitor condiții legale, aveti următoarele drepturi în ceea ce priveste prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal: 

1) Dreptul de a fi informat referitor la maniera in care sunt procesate datele dvs. si justificarea prelucrarii lor; 

2) Dreptul de acces - dreptul de a primi o confirmare din partea operatorului ca sunt prelucrate sau nu datele dvs. cu caracter personal, iar in caz afirmativ, dreptul de acces la datele respective si la informatii referitoare la modul în care acestea sunt prelucrate; 

3) Dreptul la rectificarea oricaror date cu caracter personal incorecte sau incomplete; 

4) Dreptul la opozitie sau la limitarea utilizării din partea noastra a datelor dumneavoastră cu caracter personal; 

5) Dreptul la stergerea datelor dumneavoastră cu caracter personal, în circumstantele în care v-ati retras consimtamantul, prelucrarea nu mai este necesară sau prelucrarea respectiva este contrară legii; 

6) Dreptul de a depune plangere la autoritatile de supraveghere, referitor la nerespectarea prevederilor legale privind prelucrarea datelor cu caracter personal; 

7) Dreptul la portabilitatea datelor ce va ofera posibilitatea de a primi copie a datelor prelucrate pe care le-am primit de la dumneavoastră sau să le transferam catre alte entitati indicate de dumneavoastră; 

8) Dreptul de a vă retrage consimtamantul, asta fără a afecta prelucrarile anterioare. EXCLUSIV IMOBILIARE ALBA va inceta sa prelucreze datele dvs. personale si le va sterge, cu exceptia cazurilor in care exista un alt temei legal pentru prelucrare.