Casa individuala de vanzare, Cetate

690.000 €

Descriere

Oferim spre vanzare casa individuala situata in cartierul Cetate. Imobilul dispune de o parcela de teren in suprafata de 1100 mp, cu front stradal 18 ml. Locuinta este bransata la toate retelele de utilitati si dispune de asfalt. Finisajele sunt calitative, parchetul este de lemn sau lemn startificat în dormitoare, gresie pe holuri si in bucatarii, travertin si granit pe scari si terasa de la parter. Usile de interior sunt din lemn la parter si  din alt material in restul casei. Ferestre termopan, cu pervaz de marmura, cu exceptia mansardei. Curtea este pavata, iar in partea din spate dispune de gazon cu irigatii programate automat, tuia, arbusti si pomi fructiferi. Tot in curtea imobilului este si un gratar si o magazie pentru lemne. 


Casa este in suprafata utila de 550 mp, fiind compusa din:

- demisol: 2 garaje cu tavan inalt si porti electrice, camara, o incapere mai mare care poate fi utilizata ca si sala de fitness, camera tehnica, 1 baie, 1 bucatarie, 1 hol;

- parter: 1 bucatarie, 1 living, 1 baie, 1 birou, 1 hol, 1 terasa spatioasa;

- etaj: 5 dormitoare cu baie proprie (3 dintre ele cu aer conditionat), 1 hol, 3 balcoane;

- mansarda: spatiu de depozitare.


Confortul termic este asigurat de centrala termica proprie (pe gaz si pe lemne), semineu, usi si geamuri din termopan, izolatie termica, aer conditionat, panouri fotovoltaice, dispune si de boiler.


Pentru detalii suplimentare sau pentru programarea unei vizionari, suntem disponibili pentru dumneavoastra, echipa Exclusiv Imobiliare Alba!

Caracteristici

ID 7667
Zona CETATE
Numar camere 8 camere
Suprafata utila 550 m2
[Suprafata construita] 650 m2
Suprafata teren 1100 m2

Specificatii

Numar bai 7
Numar etaje 2
Grad finisaj Finisat
Grad mobilare Mobilat
An constructie 2005
Stare proprietate Buna
Stadiu constructie Finalizat
Geamuri termopan da
Izolatie termica da
Microcentrala da
Front stradal 18
Apa da
Gaz da
Canalizare da
Aer conditionat da
Acoperis da

 

Actualizat la data 05-04-2024
Robert Cristea
0753593455