Casa exclusivista smart cu arhitectura moderna si panorama uimitoare

989.000 €

Descriere

Agentia Exclusiv Imobiliare Alba ofera spre vanzare o proprietate deosebita, situata in cartierul Micesti. Se afla intr-o locatie extraordinara, la poalele dealului Mamut, oferind o panorama impresionanta asupra orasului. 


Imobilul dispune de un teren generos in suprafata de 1345 mp, fiind conectat la retelele de utilitati (apa, gaz, curent si fosa septica ecologica Roth). 


De asemenea, aceasta vila impresioneaza prin arhitectura deosebita combinata cu finisaje si tehnologii moderne. Beneficiind de o gestionare Smart integrala, aceasta poate fi controlata prin intermediul unui sistem inteligent, atat la exterior, cat si la interior. Astfel, proprietarii acestei case pot sa isi controleze confortul si siguranta locuintei oricand folosind dispozitive comune precum telefoanele, tabletele sau PC-urile. 


Facilitati suplimentare: Sistemul audio integrat cu control independent pentru fiecare camera; senzorii de miscare, temperatura, fum si umiditate a aerului; controlul perdelelor, draperiilor si jaluzelelor exterioare; camerele de supraveghere cu detectarea miscarii si sistemul de alarma integrat; sistemul audio de gradina si iluminatul arhitectural; statia meteo cu ajutorul careia se calculeaza necesarul de energie pentru incalzire, ventilatie si inchidere/deschidere jaluzele exterioare; panourile solare; panourile fotovoltaice; sistemul de irigare centralizat cu conectare la statia meteo.  


Imobilul este finalizata in mare parte, iar pretul din anunt presupune predarea la cheie, cu toate detaliile proiectate in design-ul interior, exterior sau tehnic finalizate. Pretul pentru eliberare si predare in stadiul actual este de 890.000 Euro.


Locuinta este in suprafata utila de 400 mp, fiind compusa din subsol, parter si etaj:

- subsolul are o suprafata de 102 mp fiind compus din: 1 camera tehnica pentru sistemul electric, 1 camera cinema, 1 camera tehnica pentru sistemul de incalzire si apa calda, hol, baie si garaj de 53 mp cu acces independent pentru 2 maşini; 

- parter in suprafata de 130 mp este compus din: 1 living generos, 1 bucatarie, baie, 1 spatiu de lucru mare si holul de intrare, 1 terasa de 36 mp;

- etajul are o suprafata de 106 mp fiind compus din: 3 dormitoare si 2 bai, 1 hol generos cu luminator de 4 metri înălţime, 1 terasa; 

- pod generos, cu o suprafaţă utila de 65 mp.


Confortul termic al locuintei este asigurat de centrala termica proprie (gaz, peleti si curent) cu incalzire in pardosela, termosemineu, geamurile si usile de termopan, izolatia termica, dispune si de panouri solare si fotovoltaice. Beneficiaza de sistemul de ventilatie Hoval cu recuperare de 98% a caldurii, care mentine aerul proaspat in toate camerele, reducand consumul de energie.


Recomandam acesta proprietate atat persoanelor fizice care doresc o locuinta deosebita, cat si pentru pensiuni, activitati comerciale sau spatii de birouri.


Pentru mai multe detalii sau pentru programarea unei vizionari, suntem disponibili pentru dumneavostra, Echipa Exclusiv Imobiliare Alba!


Caracteristici

ID 9471
Zona Micesti
Numar camere 7 camere
Suprafata utila 400 m2
[Suprafata construita] 510 m2
Suprafata teren 1345 m2

Specificatii

Numar bai 3
Numar etaje 1
Grad finisaj Ultrafinisat
Grad mobilare Mobilat
An constructie 2022
Stare proprietate Noua
Stadiu constructie Finalizat
Geamuri termopan da
Izolatie termica da
Microcentrala da
Front stradal 30
Apa da
Gaz da
Canalizare da
Aer conditionat da

 

Actualizat la data 10-04-2024
Robert Cristea
0753593455